Duschkabin 70×90

Bland de mindre modellerna av duschkabiner så är den med måtten 70x90 den allra vanligaste. Storleken på denna duschkabin anses ofta vara i minsta laget men har van väldigt ont om utrymme i sitt badrum så är det ändå en välkommen förbättring då den tar väldigt liten plats och ger så mycket tillbaka. En duschkabin med måtten 70x90 kan verkligen höja känslan i ditt badrum rejält. Innan du beställer din lilla duschkabin rekommenderar vi dock att du provar detta mått genom att besöka en lokal återförsäljare först.

AD

Duschkabin i mått 70x90 cm

Fasett Duschkabin 70x90

Fasett duschkabin 70x90 cm inkl. duschblandare.

Några av alla fördelar:

– Blandaren kompenserar tryck- och temperaturvariationer.
– Alltid två duschalternativ, handdusch (kan justeras i höjdled) och takdusch (regndusch).
– Sockel som lätt tas bort för att komma åt under duschkaret, rena ytor på blandarpanel, hylla i glas och hjul under duschkaret underlättar vid städning.
– Förlimmade profiler på glas ger en enkel och snabb montering.
– Skjutdörr – optimalt för trånga badrum.

– Dörren glider tyst och lätt tack vare dubbla kullagrade boogievagnar samt fjädring nedtill – åtta hjul på ett dörrparti!
– Genom fjäderupphängningen är det bara att snäppa bort boogievagnarna i dörrens nederkant vid rengöring.
– Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. I profilerna finns handtag integrerat.
– Blandare från Mora Armatur med extra greppvänliga handtag, testade och godkänd av Reumatikerförbundet. Dessutom får ”tvålhala” fingrar bättre grepp.